home zeelenberg ontwikkelingsmij. coast concept reizen brouwerseiland en punt-west Portfolio contact

creating new horizons

Coast Concept is binnen de Zeelenberg Ontwikkelingsmaatschappij onze conceptdivisie. Gespecialiseerd in het creëren van vernieuwende planconcepten in woord en beeld. Coast Concept kunnen we inzetten om bedrijven, ontwikkelaars, ondernemers, instellingen en overheden te inspireren, te challengen en te adviseren om in samenwerking te komen tot perfecte vernieuwende concepten en ideeen op verschillende terreinen.

Missie 20

a creative lab

Een antwoord op de zoektocht naar integrale mogelijkheden. We hebben samenwerkingsverbanden op verschillende gebieden en kijken over begrenzingen heen. Een Creative Lab vol pruttelende en kokende potten. Coast Concept is een laboratorium waarin mensen, reizen, creativiteit, sociale netwerken, ondernemingslust, techniek, architectuur, literatuur, kunst en kennis samen komen. Een conceptdivisie waarin ruimte, cultuur, creativiteit, literatuur, kunst, architectuur, natuur, zorg, mensen en maatschappelijke ontwikkelingen en een brede interesse de ingrediënten zijn.

een bibliotheek van 40 jaar

categorizing ideas

Wij zien het binnen Coast Concept als onze taak om al die laatjes in dit lab permanent aan te vullen met nieuwe kennis, ervaringen, geur, kleur, architectuur, literatuur, mensen, kennis, en beelden en dat geheel steeds opnieuw te ordenen en te categoriseren zodat we Coast Concept optimaal en up to date kunnen inzetten.

Met Coast Concept gaan we verder vanaf het punt waar we nu na ruim 40 jaar ontwerpen, ondernemen en concepten ontwikkelen staan maar keren tegelijkertijd terug naar onze roots. Naar de bron van alles wat we doen: thinking beyond horizons.

keep your eyes on the horizon and your nose to the wind

Privacyverklaring  |  Disclaimer | © 2021 concept en realisatie buro111